Buna seara, comunitate!!! Astazi am decis sa iau o pauza de la stream pentru a ma pregati de Samsung League of legends Invitational, dar fac aceasta postare pentru a va invita si pe voi sa urmariti acest eveniment in zilele care urmeaza.

Pe scurt: Au fost alese cele mai bune 8 echipe din Romania in acest moment, acestea fiind invitate sa joace pentru marele premiu de 1000 de euro.

Programul este urmatorul: Maine, Miercuri – 9 Mai, vor avea loc sferturile turneului incepand cu ora 20:00.

Toate meciurile se vor juca simultan Online, iar
voi veti putea urmari una dintre serile BO3 pe https://www.twitch.tv/playground (BO3-ul va fi comentat de IceManLucky din studioul PlayGround)

Desi nu veti putea urmari toate sferturile de finala, puteti sa alegeti care dintre cele 4 meciuri doriti sa urmariti maine pe stream, asa ca cel mai bine este sa lasati un mesaj in comentarii cu votul vostru.

Joi, 10 Mai ora 20:00, va avea loc (Online) prima semifinala a turneului, aceasta putand fi urmarita de asemenea pe https://www.twitch.tv/playground.

Vineri, 11 Mai ora 20:00 se va juca si ultima semifinala (tot Online), iar meciurile vor fi accesibile pentru vieweri pe https://www.twitch.tv/playground.

Marea Finala a turneului Samsung League of Legends Invitational se va juca Sambata – 19 Mai, OFFLINE, in cadrul East European Comic Con.
Desigur, finala va putea fi urmarita pe https://www.twitch.tv/playground de catre cei care nu pot ajunge la eveniment saptamana viitoare.

Tineti minte ca in aceasta Sambata are loc si al 3-lea Qualifier din cadrul ESL SEC iar top 16 echipe vor putea fi urmarite pe www.twitch.tv/icemanlucky.

Va urez o seara placuta si sper sa ne auzim/ vedem maine in numar cat mai mare!!!

LETS GO BOYZ!!
PS: Ruxi ma inlocuieste astazi si face LIVE pe www.twitch.tv/icewomanlucky :))

Enjoy!
Sursa

Comentarii Facebook
Parteajeaza asta cu prietenii tai

13 thoughts on “Buna seara, comunitate!!! Astazi am decis sa iau o pauza de la stream pentru a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *