ATENTIUNE NATIUNEEE!!! Turneul FaceIT isi face aparitia!! <3 Saptamana aceasta, Sambata (incepand cu ora 20:00), va avea loc prima Editie a turneului RedFear in parteneriat cu FaceIT. Numar echipe maxim prima editie: 16 Durata Turneu: Sambata de la ora 20:00 se joaca 2 meciuri (pana raman 4 echipe). Duminica de la ora 18:00 cele 4 echipe ramase in concurs vor juca semi-finala si finala (bo3), care vor fi cel mai probabil comentate pe stream. Inscrierile se fac pe: 1) https://www.faceit.com/en/lol_EUN/tournament/5f372486-c3f1-4b54-a2c0-cd8c8e3c4936 (pentru a participa in turneu)

2) http://events.eune.leagueoflegends.com/events/245950 (pentru a primi premiile in cazul in care te plasezi pe primele 8 locuri)

Ghid de inscriere in cazul in care aveti probleme pe platforma FaceIT: http://redfear.ro/forums/forum/2695-turneu-redfear-lol-editia-1/

Pentru cheia de access FaceIT League beta, imi puteti scrie in privat pe www.facebook.com/icemanlucky

Perioada check-in: Sambata, toate echipele inscrise trebuie sa dea check-in pe site-ul FaceIT cu o ora inainte de inceperea turneului si pe platforma RIOT cu 3 ore inainte (interval ora 15:00-17:00)

Premii: (Prima editie va avea premii mai mici pana trecem de perioada de testing pe platforma RIOT. Speram ca din a 2-a editie sa aducem mai mult RP pentru participanti :D)

LOCUL ÎNTÂI – Ryze, Ryze triumfător, Boost de IP pentru 4 victorii, 2500 FaceIT Points si RP in valoare de 10 euro
LOCUL DOI – Boost de IP pentru 4 victorii + 1500 FaceIt Points
LOCUL TREI – Boost de IP pentru 4 victorii + 1000 FaceIt Points
LOCUL PATRU – OPT – Boost de IP pentru 4 victorii

PS: Cu mult respect rog moderatorii sa aprobe aceasta postare.

Daca postarea incalca regulamentul sau este considerata o problema, rog moderatorii sa o stearga.

lol_EUN tournament REDFEAR LOL TOURNAMENTS | FIRST EDITION – FACEIT.com

Join the REDFEAR LOL TOURNAMENTS | FIRST EDITION. Participate as solo, with friends or as a team. Progress in the bracket to win points or exclusive prizes.

Sursa

Comentarii Facebook
Parteajeaza asta cu prietenii tai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *