Nexus Gamers Pub ne face o surpriza la Comic-Con!!!

RIP WALLET! 🙁


Stim ca v-am starnit curiozitatea, asa ca am revenit cu mai multe detalii despre Nexus Shop. Dupa cum am mentionat si in postarea anterioara, o sa avem doua shop-uri la East European Comic Con si cu ocazia aceasta, ne-am gandit sa va zicem ce gasiti la noi.

In primul rand, avem o oferta speciala la scaunele DXRacer pe durata Comic Con-ului care consta intr-un discount de pana la 300 LEI in functie de modelul ales. Aceasta oferta incepe odata cu Comic Con-ul si se termina pe 10 Iunie. Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

Avem si castile HyperX Cloud la o oferta speciala, care incepe tot odata cu Comic Con-ul si se termina tot pe 10 Iunie. Nu putem sa va dezvaluim mai multe despre aceasta oferta, fiindca este intr-adevar senzationala. Va lasam pe voi sa aflati incepand de vineri!

Probabil cea mai tare veste de pana acum legata de East European Comic Con este legata de jocul vostru favorit, League of Legends!
Pentru prima oara in Romania veti avea ocazia sa cumparati produsele League of Legends pe care le-ati vazut pana acum pe site-ul oficial, doar la Nexus Shop in cadrul League of Legends Village!

P.S. Asta este doar un teaser, veti gasi multe alte produse League of Legends pe langa cele din poza,

Sursa

Comentarii Facebook
Parteajeaza asta cu prietenii tai

One thought on “Nexus Gamers Pub ne face o surpriza la Comic-Con!!! RIP WALLET! :(Stim ca v-am …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *