Salut, comunitate!!
Voi scrie mai jos o scurta prezentare care sper sa va ajute:

Luna viitoare in Decembrie are loc un eveniment foarte important pentru toti gamerii din Romania: Bucharest Gaming Week.

De ce spun ca este asa important? Pentru ca acest eveniment ridica putin stafeta la ceea ce este exista pana acum in Romania, ne este dedicat noua si ne putem bucura de ceva calitativ, mai ales ca in ultima perioada suntem saraci in evenimente de gaming.

Daca pana acum ne-am bucurat de Comic-Con fiindca a avut partea aceea de Gaming, in Decembrie o sa avem sansa sa participam la ceva dedicat noua 100%.

In cadrul evenimentului s-au anuntat deja nume grele prezente precum Creative Monkeyz si ODoamne (jucator profesionist de LoL), dar de asemenea si turnee importante: ESL South East Europe Championship (turneu organizat pentru zona balcanica la 3 jocuri: LoL, CS:GO si HS) si Turneul National League of Legends.

Desigur, evenimentul este inca in faza de inceput asa ca daca ati vrea sa aveti parte de un turneu la un joc anume, astept cu mare drag in comentarii idei pentru a le trimite mai departe si a le pune in aplicare.

Detalii eveniment: https://www.facebook.com/BucharestGamingWeek/?ref=br_rs

Sper sa ne vedem f2f la eveniment si sa impartim 2-3 vorbe/ pareri.

Numai bine!Sursa

Comentarii Facebook
Parteajeaza asta cu prietenii tai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *