Din nou mass-media si site-urile astea de stiri demonstreaza ce pot…

Nu a trecut mult timp si “baietii grei” au gasit motivul sa se ia de Ninja. Desigur, trebuia sa fie ceva mai pe “gustul” tuturor, asa ca au ales rasismul.

Existe sute de melodii in care cuvantul cu N este folosit si nimeni nu are probleme cu ele, dar cand cineva care devine cunoscut peste noapte (si care face vreo 1 milioan dolari/ luna din jocuri) foloseste cuvantul pentru a face un rap super rapid, devine rasist =)))) GG WP.

Astept stirea cand Ninja refuza un castron de orez ca sa spuna lumea ca are probleme cu asiaticii =))))

https://kotaku.com/top-twitch-streamer-ninja-rapped-a-slur-leading-to-a-f-1824157259

Ceea ce mi-a placut in comentarile de la articol a fost un tip care este tata si a spus ca i se pare ridicol sa se faca tam-tam pentru un cuvant spus fara sentiment sau ura, dar nimeni sa nu spuna nimic de faptul ca Ninja foloseste cuvinte obscene gen “Bitch” si “Fuck” in fata la 100+ mii de persoane (multi dintre ei fiind si copii).

UNLUCKYYYYYY

Top Twitch Streamer Ninja Rapped A Slur, Leading To A Familiar Conundrum

Yesterday, Tyler ‘Ninja’ Blevins, the hottest streamer on Twitch, was streaming Fortnite with a buddy. The pair wanted to find a good song to vibe to during their battle royale hunt. Eventually, the two put on Logic’s “44 More,” and Blevins started ad libbing through the start of the song….

Sursa

Comentarii Facebook
Parteajeaza asta cu prietenii tai

16 thoughts on “Top Twitch Streamer Ninja Rapped A Slur, Leading To A Familiar Conundrum

  1. Cuvantu cu N 😂😂😂, parca sunteti in germania si nu aveti voie sa ridicati mana ca si Hittler asa spuneti, cuvantul cu N 😂😂😂😂

  2. Cuvantul cu N il folosesc numai persoanele de culoare intre ei/melodii. Daca esti de alta rasa nu e ok sa spui cuvantul cu N. Este considerat disrespectful.

  3. Era de așteptat, fiind streamer popular atrage atât publicitate pozitivă cât și negativa. Plus ca acest lucru nu se aplica doar la top streamers, haters sunt peste tot si in randul celor ce s-au apucat de stream, ei fiind ofticati de ceea ce unii pot sa faca si altii nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *