Hai sa vedem ce se mai intampla in lumea League of Legends-ului…

Mic rezumat:

– Echipele Impulse, Renegades si TDK au fost banate din NA LCS respectiv Challenger Series datorita unor transferuri neautorizate si incalcarea regulilor Riot.

Ownerii echipei Renegades nu sustin acuzatiile aduse catre acestia si considera ca Riot au abuzat de forta pe care o detin.

– Freeze merge la H2K ca si ADC dupa ce Forgiven “by far” a decis sa ia o pauza anul acesta, urmand sa revina anul viitor in spring split in EU sau NA LCS.

– Midlanerul celor de la Giants Gaming “xPePii” este pregatit sa paraseasca organizatia, fiind in discutii cu mai multe echipa din LCS

– Meteos si Impact vor face parte din rosterul echipei Cloud9 pentru urmatorul split, iar de asemenea Hai paraseste echipa.

– Yellowstar a plecat de la TSM si de pe continentul american. Dupa cum multi s-au asteptat, acesta va reveni in Europa la Fnatic!

http://www.dailydot.com/esports/yellowstar-tsm-fnatic/

Pentru mai multe informatii, http://www.dailydot.com/topics/esports/.

PS: aceste informatii pot fii doar zvonuri, deci nimic nu trebuie luat exact cum scrie acolo

Enjoy!
IceManLucky

YellowStar leaves TSM, rejoins Fnatic

He’s back.

Sursa

Comentarii Facebook
Parteajeaza asta cu prietenii tai

5 thoughts on “YellowStar leaves TSM, rejoins Fnatic

  1. Hai nu părăsește echipa, ci merge la academia C9 care are o echipa in challenger ,împreună cu Rush. Iar 🐰 fufu o sa fie suport pentru summer split. Asta au spus pe canalul de Youtube C9Tv. Si încă ceva. Klaje o sa facă parte din rosterul de Challenger din cadrul academiei Fnatic.

  2. Ban-ul echipei Liquid nu are neaparat legatura cu transferuri dubioase, ci cu faptul ca jucatorii lor nu aveau contracte si nu erau nici platiti la timp (sau chiar deloc) – lucru confirmat de Gate.

    Meteos si Impact vor juca in echipa principala, in timp ce Hai, ce-i drept, va parasi echipa, dar nu si organizatia, urmand sa joace alaturi de Rush si Balls in echipa C9 de Challenger Series. Rush paraseste roster-ul principal din cauza regulii conform n-ai voie doar cu 2 ‘import players’, dar va reveni in echipa principala in split-ul primaverii 2017, deoarece se va putea declara ca rezident NA.

    In plus, cele mai socante zvonuri sunt legate de botlane-ul echipei Origen (cel mai bun din Europa dupa parerea mea), care s-au saturat de atmosfera lipsita de motivatie din echipa, insuflata in mare parte de sOAZ si Amazing. Se zvoneste ca ar putea pleca la G2 – explicand oarecum performanta slaba a acestora la MSI, Emperor plecand acasa in ‘vacanta’. Mai exista totusi o posibilitate de a-l transfera OG pe Perkz incepand cu splitul urmator si pe Trick din primavara lui 2017. Faza cu Trick e alimentata putin si de faptul ca Amazing a inceput sa joace pe vechiul cont NA, dar a dezmintit printr-un tweet o eventuala mutare, zicand ca va mai purta tricoul Origen cel putin inca un split – unii zicand chiar ca e posibila aparitia unei echipe OG NA, acum ca s-au eliberat fortat doua locuri in NALCS si unul in NACS.

    Alte zvonuri: Schalke 07 urmeaza sa formeze echipe de LoL (desi Schalke a declarat ca tot ce intentioneaza ei sa faca sunt ‘viewing parties’ oe stadion); urmeaza schimbari in echipa Vitality (Shook inlocuit, posibil cu Moon); FNC are o echipa de Challenger ce-i contine pe Klaj si Werlyb; Fox ar putea merge la Elements iar PowerOfEvil ar putea reveni la Unicorns.

    Lucruri confirmate: Reapered, Bubbadub si Kubz vor antrena echipa C9; Dignitas nu si-a vandut locul in Challenger Series; Fenerbahce a cumparat echipa turceasca Team Aurora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *